بادمجان برگر کبابی، ساده ولی بسیار لذیذ

بادمجان برگر کبابی شاید برای شما نامی آشنا نباشد ولی این برگر فوق العاده می تواند گاهی جایگزین مناسب و خوشمزه ای برای برگری که با گوشت قرمز پخته می شود باشد. طرز تهیه آن بسیار ساده است و باید گفت که در سرو آن از یک نوع سس یونانی استفاده می شود که طعم لذت بخشی به آن می دهد. با پین جاب همراه باشید.

مواد لازم

بادمجان برگر کبابی | مجله پین جاب
  • ۱ عدد بادمجان دلمه‌ای
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر آویشن
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر پونه
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۴ عدد نان همبرگر
  • یک‌سوم فنجان پنیر فتا سیامزگی کاله
  • ۱ عدد گوجه فرنگی بزرگ
  • ۱ عدد پیاز بزرگ
  • برگ بزرگ کاهو رومی
  • ۱ فنجان ساده ماست ایسلندی کاله
  • ۲ میخک سیر رنده شده
  • ۱ قاشق چایخوری شوید خشک

طرز تهیه

۱- ابتدا بادمجان‌ را به صورت حلقه‌ای برش دهید سپس هر طرف آن را با نمک، فلفل، آویشن، و پونه مزه‌دار کنید.

۲- سپس هر طرف از بادمجان را با نمک، فلفل، آویشن و پونه رفع کنید.

۳- مقداری روغن زیتون روی صفحه گریل (و یا ماهیتابه) بریزید. بعد از این که روغن داغ شد، بادمجان‌های مزه‌دار شده را روی صفحه بچینید و دو طرف آن را گریل کنید (در ماهیتابه سرخ کنید) تا طلایی‌رنگ شوند، سپس بادمجان‌ها را کنار بگذارید.

۴- کاهو، پیاز و گوجه فرنگی را بشویید. سپس گوجه و پیاز را به صورت حلقه‌ای خرد کنید.

۵- داخل یک کاسه کوچک ماست ایسلندی بریزید. سپس سیر را رنده کرده و همراه شوید خرد شده به ماست اضافه کنید.

۶- حالا نان زیرین برگر را به سس آغشته کنید. سپس دو لایه بادمجان روی سس بریزید. مقداری پنیر فتا خرد شده روی بادمجان‌ها بریزید. گوجه فرنگی، پیاز حلقه‌ای و کاهو را هم بچینید و در آخر نان را قرار دهید.

غذا آماده است. نوش جان!

منبع کاله

برچسب هابادمجان برگر کبابی برگر برگر کبابی غذا فست فود همبرگر همبرگر کبابی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *