طرز تهیه چند سوسیس خوشمزه خانگی

سوسیس که یکی از غذاهای فست فودی محسوب می شود غذایی مقوی و بسیارخوب خواهد بود، اگر خود آن را تهیه کنید. در تهیه سوسیس، حرف اول را تهیه ادویه های مخصوص می زند، به این خاطر که عطر و طعمی خوشایند را به گوشت می بخشند.

سوسیس های موجود در بازار از نظر بهداشتی و مواد اولیه به کار رفته در آن ها، ناسالم می باشند. طوری که در تصور انسان نمی گنجد این فراورده گوشتی چطور تهیه و به دست مصرف کننده می رسد. خیلی از افراد علاقه زیادی به خوردن سوسیس و کالباس دارند، به همین منظور بر آن شدیم طرز تهیه سوسیس کاملا سالم را در منزل به شما آموزش دهیم و یک توصیه برای حفظ سلامتی خود: سوسیس را حتما در منزل تهیه کرده و آن را مصرف نمایید.

سوسیس تندوری

مواد لازم

  • سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
  • نان تست: ۳ ورق
  • خامه: ۵۰ گرم
  • سیر: یک حبه، رنده شده
  • سفیده تخم‌مرغ: دو عدد
  • ادویه تندوری: یک‌ونیم قاشق غذاخوری
  • شیر: سه قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن: ۲ قاشق غذاخوری
  • وکیوم سوسیس: سایز ۵/۱ متر در ۵ سانتی‌متر
  • قیف یکبار مصرف: ۲ عدد

روش تهیه

  1. ابتدا دور نان تست را درمی آوریم وسط نان را با شیر مخلوط کرده تا له شود.
  2. نان له شده را با گوشت چرخ کرده مرغ مخلوط کرده قدری به آن نمک و فلفل می‏زنیم.
  3. سپس بقیه مواد شامل خامه، سیر رنده شده، سفیده تخم‌مرغ، ادویه تندوری و روغن را به آن اضافه می‌کنیم.
  4. مواد را خوب هم زده در قیف یک بار مصرف ریخته سر قیف را بریده داخل وکیوم کرده با چسب نواری اتصال این دو را محکم می‏کنیم بعد قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود. دو طرف وکیوم را گره زده ۱۰ سانت ۱۰ سانت جدا کرده با نخ محکم گره می‏زنیم. اندازه سوسیس می‏تواند به دلخواه خودتان باشد.
  5. سوسیس‌های آماده شده را ۲۰ دقیقه در آب جوش می‏جوشانیم سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده، سوسیس‌های نیم‌پز را داخل روغن سرخ می‏کنیم.

فوت کوزه‌گری

می‏توانید به‌جای خامه از پنیر خامه‌ای استفاده کنید.

روش تهیه ادویه تندوری

گلرنگ ۲ قاشق غذاخوری، زردچوبه، پودرهل، فلفل سیاه و قرمز، پودر تخم گشنیز، زیره، پودر جوز هندی، از هر کدام یک قاشق چای‌خوری مخلوط و آسیاب شود.

سوسیس ماهی

مواد لازم

  • فیله ماهی: ۳۰۰ گرم، چرخ شده
  • شوید تازه: ۳ قاشق غذاخوری، خرد شده
  • شیرخشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • وکیوم سوسیس: یک متر در ۵ سانتی‌متر
  • قیف یکبار مصرف: یک عدد

روش تهیه

  1. تمام مواد را خوب مخلوط کرده و هم می‏زنیم.
  2. از مواد تهیه شده در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم می‏کنیم.
  3. قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود، سر و ته وکیوم را گره زده ۱۰ سانت ۱۰ سانت جدا کرده با نخ محکم گره می‏زنیم. اندازه سوسیس به دلخواه خودتان باشد.
  4. سوسیس‌ها را به مدت ۱۵دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده، سوسیس‌های نیم‌پز را داخل روغن سرخ می‏کنیم.

فوت کوزه‌گری

به‌جای آبلیمو ‏می‏توان از یک قاشق سرکه استفاده کرد و می‏توان دو قاشق غذاخوری پیازچه ریز شده هم استفاده کرد.

سوسیس مرغ

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده مرغ (فیله): ۴۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • آب سرد: ۵ قاشق غذاخوری
  • روغن: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک‌دوم قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: یک‌دوم قاشق چای‏خوری
  • پودر شنبلیله خشک: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر: یک‌چهارم قاشق چای‏خوری
  • شیرخشک: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر نشاسته: ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل: یک‌چهارم قاشق چای‏خوری
  • وکیوم سوسیس: ۵/۱ متر در ۵ سانتی‌متر
  • قیف یکبارمصرف: یک عدد

روش تهیه

  1. ابتدا همه مواد بالا را در کاسه ریخته خوب مخلوط کرده و ورز می‏دهیم.
  2. از مواد در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده و داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم می‏کنیم.
  3. قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود. سر و ته وکیوم را گره زده ۱۰ سانت ۱۰ سانت جدا کرده با نخ محکم گره می‏زنیم. اندازه سوسیس می‏تواند به دلخواه خودتان باشد.
  4. سوسیس‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده وکیوم را جدا کرده و سوسیس‌های نیم‌پز را داخل روغن سرخ می‏کنیم.

فوت کوزه‌گری

می‌توانیم ۳ قاشق غذا‏خوری پنیر پیتزا و ۲ قاشق غذا‏خوری فلفل دلمه‌ای ریز شده به آن اضافه کنیم.

سوسیس سیر و فلفل

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده چرب: ۵۰۰ گرم
  • سیر: ۳ حبه، رنده شده
  • فلفل سیاه: یک قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • پیازچه ریز شده: به مقدار دلخواه
  • سرکه: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیرخشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودرپیاز: ۲ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای‏خوری
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • وکیوم سوسیس: ۵/۱ متر در ۵ سانتی‌متر
  • قیف یکبار مصرف: یک عدد

روش تهیه

۱- همه مواد بالا را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کرده و ورز می‏دهیم.

۲- مواد در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده و داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم می‏کنیم.

۳- قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود، سر و ته وکیوم را گره زده ۱۰ سانت ۱۰ سانت جدا کرده با نخ محکم گره می‌زنیم. اندازه سوسیس می‏تواند به دلخواه خودتان
باشد.

۴- سوسیس‌ها را به مدت ۲۵دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده، سوسیس‌های نیم‌پز را داخل روغن سرخ می‌کنیم.

فوت کوزه‌گری

می‏توانیم به‌جای سرکه از یک قاشق غذاخوری پودر پاپ ریکا استفاده کرد که بسیار خوشمزه می‌شود.

سوسیس سویا

مواد لازم

  • سویا خشک: ۱۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: یک عدد به‌اضافه یک عدد زرده
  • پودر تخم گشنیز: یک‌دوم قاشق غذاخوری
  • پودر جوز هندی: یک‌هشتم قاشق چای‏خوری
  • فلفل سیاه: یک قاشق چای‏خوری
  • جعفری تازه: ۳ قاشق غذاخوری، ریز شده
  • زردچوبه: یک‌دوم قاشق چای‏خوری
  • پودر سیر: یک‌چهارم قاشق چای‏خوری
  • پودر نان: ۲ قاشق غذاخوری
  • وکیوم سوسیس: یک متر در ۵ سانتی‌متر
  • قیف یکبارمصرف: یک عدد

روش تهیه

  1. ابتدا سویا را با آب ولرم و کمی نمک به مدت ۲۰دقیقه خیس می‏کنیم. با آب سرد آبکشی کرده و خوب فشار می‏دهیم سپس آن را چرخ می‏کنیم.
  2. تمام مواد بالا را با سویا ترکیب کرده خوب مخلوط می‏کنیم. از مواد در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده و داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم می‏کنیم.
  3. قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود، سر و ته وکیوم را گره زده ۱۰ سانت ۱۰ سانت جدا کرده با نخ محکم گره می‏زنیم. اندازه سوسیس می‏تواند به دلخواه خودتان باشد.
  4. سوسیس‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده، سوسیس‌های نیم‌پز را داخل روغن سرخ می‏کنیم.

فوت کوزه‌گری

برای اینکه سوسیس‌ها طعم بهتری به خود بگیرند ۲ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا رنده شده به آن اضافه کنیم.

سوسیس قارچ و تره فرنگی

مواد لازم

  • گوشت مرغ چرخ شده (فیله): ۴۰۰ گرم
  • قارچ ریز شده: یک پیمانه
  • تره‌فرنگی متوسط قسمت سفید: یک عدد
  • هویج ریز آبپز شده: یک عدد متوسط
  • سیر: یک حبه، رنده شده
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • پودر تخم گشنیز: یک‌دوم قاشق چای‏خوری
  • شیرخشک: ۲ قاشق غذا‏خوری
  • فلفل سیاه: یک‌دوم قاشق چای‏خوری
  • نمک: یک‌دوم قاشق غذا‏خوری
  • روغن: ۳ قاشق غذا‏خوری
  • وکیوم سوسیس: ۵/۱ متر در ۵ سانتی‌متر
  • قیف یکبار مصرف: ۲ عدد

روش تهیه

  1. ابتدا تره‌فرنگی‌ها را خوب شسته، حلقه‌حلقه کرده و آبپز میکنیم.
  2. تره‌فرنگی آبپز را با هویج پخته و قارچ و گوشت مخلوط و دوباره چرخ می‏کنیم.
  3. بقیه مواد باقیمانده را با گوشت مخلوط کرده و خوب ورز مید‌هیم.
  4. از مواد در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده و داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم می‏کنیم.
  5. قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود، سر و ته وکیوم را گره زده ۱۰ سانت ۱۰ سانت جدا کرده با نخ محکم گره می‌زنیم. اندازه سوسیس می‏تواند به دلخواه خودتان باشد.
  6. سوسیس‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده و سوسیس‌های نیم‌پز را داخل روغن سرخ می‏کنیم.

فوت کوزه‌گری

برای خوشمزه شدن این سوسیس می‏توانید دو قطره دود به مواد اضافه کنیم یا روی آن پنیر پیتزا ریخته درون فر گذاشته و گریل کنید.

برچسب هاسوسیس خانگی سوسیس سالم سوسیس مقوی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *