طرز تهیه پاستای سبزیجات

یک پاستای خوش مزه که در پخت آن بجای گوشت از سبزیجات گریل شده استفاده می شود که طعم دودی بسیاری مطلوبی را به این غذای ایتالیایی می دهد. این غذا کاملاً مناسب برای گیاهخواران می باشد.

مواد لازم

  • اسپاگتی : نصف بسته
  • سویا : نصف پیمانه
  • کلم بروکلی : ۱ عدد متوسط
  • قارچ : ۱ بسته کوچک
  • فلفل دلمه رنگی : ۱ پیمانه خرد شده
  • پیاز : ۱ عدد
  • سیر : ۱ تا ۲ عدد
  • آرد : ۱ ق م
  • شیر : نصف پیمانه
  • کره : ۱ قاشق
  • پونه خشک : ۱ ق م
  • نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن : به دلخواه

طرز تهیه پاستا

آب رو توی قابلمه ریخته و صبر کنید تا به همراه نمک و روغن جوش بیاد، سپس ماکارونی ها رو داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا نرم بشوند.

طرز تهیه مایه پاستا

پیاز رو همراه سیر در روغن تفت بدین. سویا رو که خیس کردین آبش رو بگیرین و داخل پیاز بریزین و نمک و فلفل و کمی زردچوبه اضافه کنین و موادتون رو هم بزنین..کمی که سویا مزه دار شد فلفل های رنگی خوشگل رو که نگینی خرد کردین به موادتون اضافه کرده هم بزنین و بعد هم قارچ رو بریزین و سپس جناب کلم بروکلی عزیز رو به جمع موادتون اضافه کنین و اجازه بدین همه خوووووووب با هم آشنا و در هم ذوب بشن ! من در ظرف رو گذاشتم تا مواد با بخار خودشون مغز پخت بشن.

طرز تهیه سس

توی یه تابه دیگه کره بریزین و آرد رو توش کمی تفت بدین تا بوی خامیش گرفته بشه، بعد شیر رو اضافه کرده هم بزین. حواستون باشه که گلوله نشه. فلفل قرمز، پونه خشک، نمک و کمی آویشن به این سس اضافه کنید و بگذارید تا کمی غلیظ بشه.
اسپاگتی قرار نیست دم بشه نرمتر برش دارین و آبکش کنید، هم چنین با سسی که درست کردین خوب مخلوط کنین و مایه پاستا رو هم بهش اضافه کنید.

برچسب هاپاستا سبزیجات پاستای سبزیجات غذا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *